Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos

1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja UAB “Baltic Car Equipment“ internetinio puslapio (toliau – www.bce.lt ) lankytojo (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos (toliau LR) Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 www.bce.lt nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad UAB „Baltic Car Equipment“ juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

2.1 UAB „Baltic Car Equipment“ vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2 UAB „Baltic Car Equipment“ gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1 apdoroti Jūsų pateiktus informacijos užklausimus ar prekių užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras, pirkimo-pardavimo kvitus);
2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;
2.2.5 informuoti apie įmonės/produktų naujienas;
2.2.6 tiesioginės rinkodaros tikslais.

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims:

3.1.2 UAB „Baltic Car Equipment“ turi teisę perduoti informaciją trečiosioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.1.3 tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

4. Naujienlaiškių registracijos pateikimo taisyklės

4.1 Naujienlaiškių registracijos formoje turite pateikti teisingą savo elektroninį paštą. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir duomenis ištrinti.

5. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

5.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai elektroniniu adresu: info@bce.lt, pakeisdami savo internetinės naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus ir/arba atsisakydami Naujienlaiškių gavimo paspaudę atsisakymo nuorodą.

6. Slapukai (angl. cookies)

6.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. „cookies“).

Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Preziumuojame, jog naudodamasis www.bce.lt sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus info@bce.lt elektroniniu paštu.

7. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

7.1 UAB „Baltic Car Equipment“ turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami internetiniame puslapyje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

8. Google Analytics

8.1 Mes naudojame „Google Analytics“, kurie išsaugo slapukus Jūsų įrenginyje tam, kad būtų galima generuoti anonimiškas ataskaitas ir statistiką. „Google“ šią informaciją išsaugo pagal savo taikomą privatumo politiką. Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums info@bce.lt